IT- en internetstrategie

IT- en internetstrategie

Naast het leveren van ervaren project- en programmamanagers, heeft AG Consultants enkele specialisten in huis die zich hebben toegespitst op IT- en internet.

De technologische ontwikkelingen en mogelijkheden volgen elkaar in hoog tempo op en nemen een prominente plaats in. Applicaties, technologie├źn, apparatuur en processen worden continu in combinatie met elkaar gebruikt. De noodzaak is groot om deze dusdanig op elkaar af te stemmen dat ze voor langere tijd synergetisch kunnen blijven samenwerken.

Wat is de juiste technologie om uw processen optimaal te ondersteunen? Moet u deze technologie zelf bouwen, laten bouwen of een kant-en-klare oplossing aanschaffen? Hoe doet u dat tegen acceptabele kosten en voor een periode langer dan een paar maanden? Hoe integreert u uw internetdiensten met uw bestaande back-office? Slechts een paar van de vele vragen, die voor onze IT-specialisten geen geheimen meer kennen. Zij hebben onder meer ervaring opgedaan in het opzetten en runnen van een internetwarenhuis, een registratiesysteem voor de overheid en een interactieve website voor een verzekeringsmaatschappij. Maar ook de integratie van back- en frontoffices, het begeleiden van conversies, ketenintegratie en Straight Through Processing behoren tot de mogelijkheden.

Vragen voor of over de IT- en internetspecialisten van AG Consultants? Neem dan contact met ons op.

Comments are closed.