Management Consultancy

Management Consultancy

De management consultants van ProManIT geven niet alleen objectief advies over marktontwikkelingen in de financiĆ«le dienstverlening, maar ook – al dan niet in samenwerking met gespecialiseerde collega’s – over ontwikkelingen die niet specifiek zijn voor deze branche, maar wel direct effect kunnen hebben op uw bedrijfsvoering. Voorbeelden zijn: Ketenintegratie, Straight Through Processing, Multichannel-distributie en ontwikkelingen in de IT.

Een geslaagde management consultant is bij ProManIT eveneens een vaardig projectmanager. Met onze visie van een integraal concept, zijn de specialisten van ProManiT geselecteerd op het kunnen doorschakelen en dus op het kunnen werken binnen elk niveau van een organisatie.

Het werk van onze specialisten houdt niet op bij advisering alleen. Zij zijn bij uitstek geschikt voor het actief ondersteunen en begeleiden tijdens het veranderingstraject dat voortvloeit uit het opgestelde management advies, op basis van hun ervaring op het gebied van projectmanagement.

Vragen voor of over de management consultants van ProManIT? Neem dan contact met ons op.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.